Yin Moment – Vuur Element – Vrijdag 8 juli 2022

Yin Moment – Vuur Element

De zomer komt er weer aan! Van het element hout, de lente, verschuiven we in juni langzaam naar het element vuur. De zomer!

Op vrijdag 8 juli begeleid ik je in een extra lange Yin Yoga sessie gericht op het aardse zomerelement: vuur. De nadruk ligt op de houdingen die horen bij de meridianen van het hart en de dunne darm.

Bij yin yoga staat de kracht van overgave en het voedende aspect van energie teruggeven aan jezelf centraal, een moment van opladen, een moment van verbinding met jezelf.

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde kan de energie in je lichaam uit balans raken door invloeden van binnenuit, maar ook vanuit je omgeving. Zo hebben de seizoenen invloed op de balans van de elementen in je lichaam. De energie kunnen we onder andere helpen reguleren met yin yoga. In deze workshop zal de nadruk liggen op het zoeken naar balans van je vuur element, behorende bij de warme zomermaanden. Een moment voor jezelf waarbij je in diepe ontspanning je lichaam een handje helpt en klaarstoomt voor een heerlijke zomer.

Tijd: 19:00 – 21:00 uur

Kosten: 35,- euro voor Mi Esencia leden | 40,- euro voor geen leden