Individuele training mindfulness

7396B2AB-7D28-4559-8575-1A72C0CA1866

Individuele training mindfulness | 8 weken

Wil je liever een individuele mindfulness training, wanneer het jou uitkomt? Dat kan. Tijdens een individueel traject is er veel aandacht voor jouw persoonlijke proces. De sessies plannen we in aan de hand van jouw agenda.

Deze individuele sessies volgen de opbouw van de 8-weekse mindfulnesstraining en bieden daarnaast de mogelijkheid om wat dieper op de persoonlijke situatie, ervaringen en (automatische) reacties in te gaan.

De reden voor een individueel traject kan ook zijn dat jij je gewoon minder op je gemak voelt in een groep; je vindt het misschien lastig om je te uiten of om jezelf te zijn in een groep. Of er spelen persoonlijke dingen die belangrijk zijn in het proces en die je niet met iedereen wilt delen.

Mindfulness kan je alleen leren door er dagelijks mee bezig te zijn. Deze training vraagt een tijdsinvestering van ongeveer een uur per dag, 6 dagen per week.

Beschikbare dagen: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 tot 14:30 uur.

Na de individuele training kan je aansluiten bij de Meditatie groep voor meer verdieping in jouw beoefening.

De individuele training mindfulness (MBSR/MBCT) bestaat uit:

  • Intakegesprek en begeleiding tijdens de training
  • 8 sessies van 75/90 minuten
  • Materiaal, audiobestanden, werkboek met theorie, oefeningen en uitleg
  • Thee en water
  • Stilte dag – zondag 17 december 2023. De stilte dag is onderdeel van de Mindfulness Training maar de deelname is niet verplicht. De locatie van de stiltedag is bij Samaya 

Kosten

Voor particulieren € 760,-  

Via de werkgever € 920,-

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Deze prijzen zijn exclusief de Stiltedag.

In onderling overleg kunnen we altijd tot een oplossing komen, mochten de kosten je in de weg staan.

Vergoedingen 

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden een deel van de mindfulnesstraining vanuit de aanvullende verzekering. Ga naar Zorgverzekering.info voor een overzicht van de voorwaarden en vergoede bedragen per verzekeraar.

Veel deelnemers zijn particulier, maar steeds vaker zijn werkgevers bereid de training te vergoeden. Ondernemers kunnen de training (80% of 100%) opvoeren als kosten.

Particulieren voor wie het trainingsgeld een obstakel is, nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Trainer – VMBN Categorie 1
Eva Montesinos

“The real meditation is how you live your life.”

Is mindfulness iets voor jou?

Voel waar jij behoefte aan hebt en beoefen yoga en mindfulness op je eigen niveau. Kijk hier voor de verschillende soorten lessen die we aanbieden en hier voor het lesrooster.

Wil je een keer meedoen met een les? Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een proefles. Zie ook  Praktische informatie.

CONTACT