Yoga

``Mi Esencia, in verbinding met mijn ware zelf``

Yoga is een eeuwenoude traditie uit India. Het woord yoga is afgeleid van het Sanskriet woord 'yuj', dat 'verenigen, verbinden' betekent. In onze drukke maatschappij zorgt yoga ervoor dat je veerkrachtig blijft en in evenwicht. Het regelmatig doen van yoga brengt ontspanning, innerlijke rust en vitaliteit. Door houdingen en bewegingen met aandacht en op het ritme van de adem uit te voeren, komen lichaam en geest tot rust.
Bij Mi Esencia kun je de volgende yogavormen beoefenen:

hatha yoga ik doe yoga

Hatha yoga

Hatha yoga is de klassieke yogavorm. Het is een unieke combinatie van lichaamshoudingen, ademoefeningen en ontspanningstechnieken.
Lees meer
yoga ik doe yoga

Vinyasa flow

Vinyasa yoga wordt ook wel flow yoga genoemd, omdat de houdingen geleidelijk in elkaar overgaan, zoals een dans.
Lees meer
yin yoga ik doe yoga

Yin yoga

Yin yoga is een meditatieve en therapeutische vorm van yoga. Je creëert ruimte in het lichaam en de geest, in de ruimste zin van het woord.
Lees meer
seniorenyoga ik doe yoga

Seniorenyoga

Als je ouder wordt kan het zijn dat de reguliere yogalessen te zwaar voor je zijn. In de seniorenles ligt het tempo lager en zijn de oefeningen minder zwaar.
Lees meer
zwangerschapsyoga ik doe yoga

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga helpt je met vertrouwen naar de bevalling uit te kijken. Ervaring met yoga is niet nodig. Het is je wekelijkse moment van ontspanning.
Lees meer
meditatie ik doe yoga

Meditatie

Meditatie is het oefenen van opmerkzaamheid, mildheid en waarnemen zonder te oordelen. Het is een weg naar persoonlijke groei en inzicht.
Lees meer

Is yoga iets voor jou?

Voel waar jij behoefte aan hebt en beoefen yoga en mindfulness op je eigen niveau. Kijk hier voor de verschillende soorten lessen die we aanbieden en hier voor het lesrooster.

Wil je een keer meedoen met een les? Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een proefles. Zie ook  Praktische informatie.

CONTACT