Cadeaubon

ikdoeyoga_kadobon-550x360

Geef Yoga door, geef aandacht door!

Ben jij op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor een dierbare? Geef hem/haar een “Mi Esencia” cadeaubon cadeau!

Je kunt kiezen uit

Yoga Coaching

Een privé yogales is een fijne manier om met yoga te beginnen. Door de persoonlijke aandacht leer je je lichaam en ademhaling te gebruiken om de Yogahoudingen te beoefenen op jouw eigen tempo en binnen je mogelijkheden.
Kosten: 75,- euro – 75 minuten.

Lees meer

Yoga Therapie

Yogatherapie is ook een privéles die biedt fysieke, mentale en emotionele ondersteuning bij je herstelproces. Ervaar meer verbinding tussen lichaam en geest. Tijdens de therapie leer je je lichaam en energie diepgaand kennen. Je doet zelfonderzoek met behulp van yoga. Waar komen je klachten vandaag? Samen passen we de oefeningen daarop aan.
Kosten: 75,- euro – 75 minuten.

Lees meer

Cursus & Trainingen

Bij Mi Esencia worden Zwangerschapsyoga cursussen & Mindfulness Trainingen
aangeboden. Bij een aanvullende verzekeraar krijgt de deelnemer de cursus/training volledig of deels vergoed. Niet iedereen heeft een aanvullende verzekeraar en juist met deze cadeaubon kan jij iemand financiële ondersteunen, hoe mooi is dat!
Kosten: jij bepaalt het bedrag!

Retraite

Retraite betekend letterlijk “terugtrekken uit het dagelijks leven”
Ieder mens bewandeld zijn of haar eigen levenspad. Tijdens een retraite kun je even tot stilstand komen, afstand nemen van de dagelijkse activiteiten en drukte, om contact te maken met jezelf. Te voelen hoe het werkelijk met je is op dat moment en ruimte te laten ontstaan voor zelfonderzoek, ontspanning en inspiratie. Lees meer.
Kosten: jij bepaalt het bedrag!

Lees meer

Yoga dag

Wil jij een Yoga dag(deel) organiseren voor je familie of vrienden. Dat kan ook, erg
origineel!
Kosten: bespreken wij samen!

Ben jij geïnteresseerd?

Neem contact met mij op!

Contact