Stilte Moment | 17 December 2023

“This silence, this moment, every moment, If it’s genuinely inside you, brings what you need”

We leven in een wereld van voortdurende (over)prikkeling, verantwoordelijkheden en verplichtingen en vergeten de kracht en noodzaak van stilte. Een dag van verstilling biedt jou de mogelijkheid een reis naar binnen te maken voor nieuwe inzichten en meer balans.

Om onszelf te her-inneren, inzicht te krijgen en wijze keuzes te kunnen maken vraagt het leven ons om af en toe te verstillen, terug te keren naar de eenvoud en los te komen van onze dagelijkse routines.

In stilte kunnen we voor even alle beelden over onszelf en anderen laten voor wat ze zijn en ons laten verrassen door wat er zichtbaar wordt achter de door ons vermeende werkelijkheid. De één voelt zich direct thuis in de stilte, de ander moet eerst door lagen van onwennigheid heen; dat is eigenlijk om het even. Tijdens een Stiltedag gun je jezelf de ruimte om -in plaats van te leven vanuit de normale doe-modus- voor een hele dag te verblijven in Zijn. Dit geeft ruimte voor een nieuwe balans.

In de ruimte van stilte en rust zal jij begeleid worden in mindfulnessyoga, yin yoga, mindfulness en compassie meditaties.

Tijd: 10:00 tot 15:00 uur

Ben jij geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.